Cybersecuritywebtest.com o noua platforma pentru detectarea de probleme de securitate. Sa facem o scurta introducere al acestei platforme care ruleaza in doua feluri, gratuit sau platit. Varianta platita ofera o multitudine de module fata de cea gratuita si totodata si posibilitatea de a descarca rezultatele in format PDF. Varianta free este recomandata sa va faceti un aduit de securitate iar in cazul in care se gasesc vulnerabilitati pe site va recomandam cu tarie sa folositi si varianta premium (cea platitita).
Aplicatia online de securitate are posibilitatea de a verifica vulnerabilitati de tip SQL-Injection, XSS, sau a vedea ce porturi sunt deschise sau ce porturi sunt filtrate. Deasemenea se poate verifica si ce fel de servicii ruleaza pe serverul dumneavoastra astfel ne putem da seama daca acel serviciu este sau nu vulnerabil. Totodata se poate afla si ce sistem de operare se foloseste pe acel server, ce baza de date ruleaza si ce tehnologii au fost folosite. Se poate observa si cate site-uri sunt pe acelas IP cu site-ul dumneavoastra. Pentru ce este important acest lucru? ei bine, daca sunt mai multe site-uri pe acelas IP cu dumneavoastra, exista posibilitatea ca unul dintre acele site-uri sa fie vulnerabil din punct de vedere XSS, SQL-Injection, LFI, RFI sau Command executions sau alte tipuri de vulnerabilitati, ei bine in acest caz chiar daca dumneavoastra detineti un site pus la punct vulnerabilitatea poate provenii de la acele site-uri iar datele dumneavoastra confidentiale pot fi expuse.
Deoarece legislatia intrata in vigoare referitor la Protectia datelor (GDPR) din 25 mai 2018 prevede amenzi foarte mari cu pana la 4% din cifra de afaceri va recomandam ca sa va faceti un aduit de securitate pentru a evita aceste lucruri. In cazul in care se detecteaza vulnerabilitati va recomandam rezolvarea acestora de indata. In cazul in care aveti nevoie de suport suntem la dispozitia dumneavoastra.

Cyber security web test online tool are la dispozitie si un chat cu ajutorul caruia ne puteti contacta oricand pentru a va ajuta in remedierea problemelor referitoare la problemele de securitate si GDPR.

Aplicatia noastra este recomandata tuturor persoanelor care doreste sa aibe o idee despre cat de securizat este site-ul sau sau dezvoltatorilor care vor sa se asigure ca site-ul lor este sigur si nu poate fi penetrat. Totodata acest tool online de securitate vine si in ajutorul propietarilor de afaceri sa al managerilor pentru a putea verifica daca departamentul lor IT sau dezvoltatorii isi fac treaba cu brio sau doar vand promisiuni fara a se tine de cuvant. In concluzie acest tool online de securitate este dedicat pentru toata lumea care vrea sa aibe o idee despre partea de securitate.