Distante rutiere un termen foarte des intalnit insa nu multa lume stie intradevar puterea acestei fraze. De cele mai multe ori se foloseste in cautarea pentru a afla distanta rutiera dintre doua puncte de pe harta sau dintre doua sau mai multe localitati din Romania sau din afara tarii sau chiar din Europa, Insa adevaratul punct forte este atunci cand o aplicatie sau un site web de agest fel poate furniza mai multe informatii despre o ruta ori un traseu anume, cum ar fi: distanta exacta, timpul de condus si durata necesara pentru a te odihnii astfel incat sa poti conduce in maxima siguranta. Totodata este foarte important daca o aplicatie de genul calculator distante rutiere sau calcul distanta rutiera sa poata sa iti calculeze si costul total al carburantului indiferent ca vorbim de pretul benzinei sau cel al motorinei. Deoarece multe dintre site-urile de acest fel nu reusesc sa indeplineasca aceste functii, platforma automobileads.net a venit in intampinarea utilizatorului cu o astfel de aplicatie. In momentul de fata se poate accesa de oriunde din Romania si din afara tarii cu conditia ca sa existe o conexiune la internet. Site-ul nostru nu manaca multe resurse degi paote fi vizibil si de pe telefoane mai vechi care suporta doar tehnologie 3G.

Revenind la afirmatia de mai sus, trebuie sa mentionez ca o astfel de unealta este foarte importanta soferilor de tir sau camioane care fac curse in afara tarii si curse foarte lungi. Cu ajutorul site-ului aautomobileads.net si al platformei Calculator Distante Rutiere , acestia vor fi capabili sa isi planifice tot traseul si sa fie informati despre ce se intampla pe traseu, deoarece sunt afisate si informatii despre evenimentele din traficul de pe teritoriul Romaniei cu date foarte actualizate culeste de la politia romana.

Aplicatia noastra web poate fi utilizata si de managerii de firme de transport sau de dispecerii care pot sa vada exact costurile drumului pe care trebuie sa faca un sofer de tir sau camion si astfel stiind cu exactitate cat carburant trebuie sa alimenteze acel camion pentru a se deplasa pe acel traseu. Prin urmare o alta utilitate al aplicatiei calculator distante rutiere sau calcul distanta rutiera este acela de a diminua posibilitatea fraudelor cu carburant, incercand sa minta ca este nevoie de alt numar de litrii si nu cel real.

In viitor pe langa aceste uncte vom incerca sa punem la dispozitia dumneavoastra si alte facilitati ale site-ului insa pana atunci va recomandam sa conduceti cu prudenta si sa aveti drumuri bune!